Knippen en stijlen voor dames, heren en kinderen

Knippen & Stylen

Renata’s Salon Unique is er voor iedereen.

Voor de dames, heren en natuurlijk kinderen.

Warm welkom

Allereerst heet ik je van harte welkom in mijn salon.

Advies gesprek

Voordat ik aan je kapsel begin geef ik je eerst gericht advies.

Ik zal je wat vragen stellen, kijk naar je lichaamsbouw, de vorm van je gezicht, je haarstructuur en conditie van je haar. Maar wat ook belangrijk is: hoeveel tijd heb jij elke ochtend om je haar te stijlen? Kortom: ik kijk naar het totaalplaatje. Samen komen we tot het beste resultaat.

Jouw moment

styling van je haar bij kapsalon Renata’s

De behandeling begint met een ontspannende wassing met de shampoo en eventueel het haarmasker dat bij jouw haar en hoofdhuid past.

Dan gaan we aan de slag en onder het genot van een lekkere koffie, espresso, cappuccino of thee, maak ik van jouw haar een kapsel naar wens. Ondertussen geef ik je advies hoe je je haar thuis kunt verzorgen en stylen met de juiste producten van Finnley’s.

Tenslotte föhn ik je haar op de door jou gewenste manier. Jij verlaat mijn salon met een ontspannen gevoel en een blij gezicht! Daar doe ik het voor.

Uiteraard mogen mijn klanten verwachten dat ik mijn vaktechniek en -kennis bijhoudt. Daarom volg ik regelmatig trainingen bij diverse nationale en internationale haarartiesten die mij enorm inspireren. Ook Social Media is voor mij een bron van kennis en inspiratie.

In mijn kapsalon werk ik met de verzorgings- en stylingslijn van het merk Finnley's. Deze shampoos en verzorgingsproducten geven glans, veerkracht en zorgen voor een goede balans van de hoofdhuid. Dit maakt jouw kapsel "Unique".

De Finnley's stylingsproducten zijn er voor diverse haartypes. Het zijn goede betaalbare producten in een mooi designflesje en/of -potje. Van souplesse in het haar tot aan een stevige look, Finnley's heeft de perfecte styling voor jou!

Indruk van Kapsalon Unique in Maarssen