Kapster Renata van Salon Unique in Maarssen-dorp

Wie is Renata?

Hairstylist & Curly kapper.

Graag wil ik mij even voorstellen

Ik ben Renata Cherillo en heb ruim 37 jaar ervaring als hairstylist. Ik heb jaren gewerkt bij een zeer gerenommeerde kapsalon en bij diverse andere kapsalons. Ook ben ik gedurende tien jaar eigenaar geweest van een kapsalon in Mijdrecht, welk aangesloten was bij een franchiseorganisatie. In 2017 heb ik besloten om meer aandacht, service en kwaliteit te gaan geven in een andere setting. Zo is Renata's Salon Unique ontstaan.

Waarom Renata's Salon Unique?

  • Fijne, rustige 'aan-huis-salon' in de wijk Hoge brug Classique (naast de Friezenbuurt).
  • Professioneel advies en begeleiding van een zeer ervaren haarstylist.
  • Ervaren Curls Technique CC1 haarstylist (speciale techniek van het knippen van krullen).
  • Gecertificeerd in dermatologie speciaal voor hoofdhuid- en haarproblemen.
  • Altijd de prijsafspraak van tevoren.
  • Regelmatig leuke acties.
  • Verse koffie of thee met iets lekkers
  • Online een afspraak maken via deze website, 1kapper.nl, facebook of telefonisch.
  • Gratis Wifi.

Bel vrijblijvend voor informatie 06-10797727 (of neem contact op via Facebook of Instagram).

Krullenspecialist

Ik ben creatief en een gepassioneerde hairstylist & colorista (kleurenexpert). Maar ik ben tevens krullenexpert. Ik werk volgens de CG methode en de CC1 kniptechniek. Ontdek hoe ik je krullenkapsel weer bouncing maak.

Kleurspecialist

Vraag je jezelf wel eens af of jouw kleur goed bij je staat of wat is er nog meer mogelijk is? Ik geef je graag advies. Lees meer over de kleurbehandelingen.

Hairlover

Bij mij loop je de salon uit met een prachtig kapsel. Samen kijken wat je wensen zijn. Dat vertalen we naar een prettig draagbaar kapsel waar jij je goed bij voelt en waar je zelfvertrouwen van krijgt. Graag vertel ik je meer over de knip en styling mogelijkheden.
Uiteraard mag je verwachten dat ik mijn eigen vaktechniek en -kennis ook bijhoud. Dit doe ik door het volgen van trainingen bij diverse nationale en internationale haarartiesten die mij enorm inspireren. Ook is Social Media voor mij een bron van inspiratie.

Gecertificeerd in dermatologie voor hoofdhuid- en haarproblemen

Mijn opleiding dermatologie geeft mij een beter inzicht op gebied van haar- en hoofdhuidproblemen. Ik kijk eerst kritisch naar de hoofdhuid en kan eventuele afwijkingen snel opmerken. Hiermee zal ik je doorsturen naar de huisarts als dat wenselijk is.

Heb je vragen? Je mag mij altijd bellen op 06-10797727.

Indruk van Kapsalon Unique in Maarssen